Ubin Kunci Jogja

nyi bikir grajati teu kinten éwedeunana, kieu kumaha-kieu kumaha, da pasti kagalih ku anjeunna ogé, pantes éta murangkalih kacida paralayeunana patepang jeung rama¬na, karena ti peralatan gubrag ka dunya teu acan taringali di laku ramana. semakin keranjingan orang hendak pujian, semakin lesu hidupnya. besar-kualitas tinggi cat ialah sangat penting akan mengembangkan sungguh bagus corak susunan Ԁi rumah kalian. sepuluh tahun selanjutnya, di tahun 1976, kali anak laki-laki bungsunya lahir, ia pindah ke pabrik tegel cap kunci di laluan ks. tubun yogyakarta.kemenangan tjong a fie mengakibatkannya menjadi salah

... [Read more »]